The truth in the lie.

Trolling the truth

Είμαστε μόνοι επειδή είμαστε μόνοι

Θυμάμαι στην προεφηβία μου είχα χαράξει μέσα σε ένα παλιό πικάπ το όνομα μου,την διεύθυνση του σπιτιού μου και την θέση του πλανήτη μου.

Δεν ξέρω τι σκεφτόμουν τότε, έχουν περάσει και πολλά χρόνια, ίσως αδημονούσα για έναν φίλο, μια συνάντηση, έναν πατέρα; ποιος θυμάται. Αλλά θυμάμαι ήλπιζα ότι κάποιος θα το βρει, κάποιος θα ενδιαφερθεί να δει πέρα από την ύλη του πικάπ και να θελήσει να μάθει ποιος είχε χαράξει αυτό το όνομα πάνω σε ένα φτηνό πικάπ.

Τι είναι αυτό που μας σπρώχνει να ζητάμε κάτι νέο, κάτι διαφορετικό; έπειτα όταν το αποκτάμε πότε δεν μας ικανοποιεί και συνεχίζουμε στο επόμενο πράγμα, κατάκτηση, άνθρωπο που ελπίζουμε ότι θα μας….. σώσει; Μην νομίζεις ότι είσαι ο μόνος που το κάνει, εδώ σαν ανθρωπότητα στείλαμε “hello” στα άστρα ελπίζοντας, φοβούμενοι ότι κάτι θα βρούμε.

Νομίζω ότι κάλο θα είναι ο καθένας μας να ψάξει τι είναι αυτό που θέλει, τι είναι αυτό που ποθεί, αυτό που προτιμάει να είναι χωρίς ύπνο στην δουλειά / σχολείο / what ever, για να ξενυχτήσει με τους φίλους του παίζοντας online παιχνίδια, σχολώντας  από την δουλειά καθημερινή να φεύγει με την μηχανή σε χωρίο που του είχαν πει κάποτε ότι ένας πάππους κάνει υπέροχες πίτες, κερατώνοντας την γυναικά σου με οποία πιστεύεις ότι θα σου δώσει κάτι παραπάνω. Τι είναι αυτό που μας οδηγεί; Παλαιότερα είχα διαβάσει ότι η ανθρωπότητα λειτουργεί σαν κοπάδι, και μέσα σε αυτό το κοπάδι υπάρχει ένα 10% που είναι το ριψοκίνδυνο, το τρελό, που φεύγει από τη κοιλάδα που είναι ασφαλές, μόνο και μόνο για να δει τι υπάρχει πέρα από τον επόμενο λόφο. Επίσης πιστεύω ότι αυτό το 10% “εμφανιζόταν όταν όλα ήταν καλά για το κοινωνικό σύνολο και δεν υπήρχαν ποια προκλήσεις. (Ασχέτως το που βρίσκεται η κάθε ομάδα, όταν έφτανε σε ένα κρίσιμο σημείο για να επεκταθεί θα εμφανιζόταν αυτό το 10%)

Παλαιότερα πίστευα ότι είμαι σε αυτό το 10%, τώρα ποια ξέρω ότι αυτό δεν ισχύει, ολοι την έχουμε αυτή την “τρελά”.

Απλα σκεψου ποσα εχεις πετιχει στην ζωη σου, και πιστεψε με δεν ειναι λιγα, ισως σου φαινετε οτι δεν εχεις κανει τπτ, αλλα εχεις κανει πολλα, ιδιετερα εαν νοιωθεις αχριστος και ψαχνεις διεξοδους για να φυγεις και οπου σε βγαλει. Πιστεψε με, φυγε..

Φύγε μένοντας φύγε κάνοντας, άπλα έχεις εξασφαλίσει την ευμάρεια σε αυτούς που νοιάζεσαι και θες να κάνεις κάτι παραπάνω, άλλαξε την ήμερα σου, την νύχτα σου. κανε ότι θα ήθελες να κάνεις, εάν σου αρέσει συνέχισε το. Αλλά εάν το κάνεις μόνος σου θα δεις ότι δεν σε γεμίζει, βρες συνοδοιπόρους. Πολλές φορές νομίζουμε ότι είμαστε άρρωστοι, δεν σκεφτόμασταν σωστά, μας φταίνε όλα και οι πάντες, άλλα επειδή  είμαστε βολεμένοι δεν θέλουμε να “χαλάσουμε” την σαλάτα την βολή μας. Κακός, χάλασε τα, δεν στηρίζονται όλα σε εσένα, μια ψευδαίσθηση είναι, μην ακούς την μαμά σου, οι γύρο σου περιμένουν από εσένα αυτά που συνεχίζεις να κάνεις γιατί έτσι έμαθαν, σπάσε τον φαύλο κύκλο σου. Σε νοιάζει τι θα πουν λίγο για αυτό που έκανες, ή ότι λένε συνεχεία για άλλους μαζί σου; Δεν βαρέθηκες; θες να πουν “καλός ήταν μωρέ, θεός σχωρέστον” ή ρε τον π**στη τα γ@μησε όλα, είχε @ρχίδια, έστω και εάν το λένε από μέσα τους.

Που θέλω να καταλήξω λοιπόν, είσαι μοναδικός άνθρωπος και αξίζεις τα πάντα, άντε λοιπών, ΞΥΠΝΑ.

Προηγούμενο Άρθρο

© 2024 The truth in the lie.

Powered by Ageroth